Hover-IF Badminton

Hover-if Badminton er en klub for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Vi har i bestyrelsen mange nye idéer til badminton-events som "natminton", familiebadminton og badmintonfitness, og kan altid bruge hjælpende hænder for at kunne udføre idéerne. Vi opfordrer derfor forældre og evt. bedsteforældre til at skrive til sekretær, Pia Nissen (pia@indboksen.dk) hvis I kan tilbyde et par timers praktisk hjælp til vores arrangementer henover året, eller hvis I ønsker yderligere info. På forhånd tak!

Sæsonen 2019/2020

Efter sommerferien tager vi vores nye flotte hal i brug. Vi råder over hallen mandage 16-18 og både hallen og hele multihallen onsdage fra 17-22.

Se flere detaljer under Træningstider

Køb af badminton klub t-shirts (ny kollektion)

Vi kan nu tilbyde køb af badminton klub t-shirts (se denne oversigt). Da der er tale om den nye kollektion fra Yonex er prisen pr. t-shirt kr. 295,- inkl. spillernavn på ryggen.

Kontakt Pia Nissen for at høre nærmere om bestilling. Husk at oplyse model og størrelse samt hvad der skal stå påtrykt på ryggen (bemærk, der vil af hensyn til skriftstørrelsen ikke være plads til både for- og efternavn).

Køb af Fjerbolde

Hover-IF Badminton tilbyder også salg af Yonex fjerbolde.

Når man har betalt, vil man kunne afhente et rør bolde (12 stk) hos Kim Nissen (mob. 40907293).

For at gå direkte til køb, klik nedenfor.

Køb af badminton fjerbolde

Vh. Bestyrelsen