Hover-IF Badminton

Hover-if Badminton er en klub for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Vh. bestyrelsen.

Sæsonen 2018/2019

Så har vi hal-tiderne på plads til den kommende badmintonsæson i Hover IF.

Under Træningstider fremgår det, hvilke tider vi vil udbyde i hhv. Multihallen og i DGI-Huset.

Tilmelding åbner mandag d. 13. august kl 20:00 for tidligere medlemmer. Nye medlemmer kan tilmelde sig fra mandag d. 20. august kl. 20:00.

Alle hold starter træning i uge 36, altså ugen der starter mandag d. 3. september.

Sæsonen afsluttes i uge 13 2019.

Fælles transport for de yngste

Det vil være muligt for eleverne i 0-3 klasse at tage linje 16 fra Petersmindehallen mandag kl. 15.13 til Vejle Trafikcenter og herfra videre til DGI Huset med linje 6 kl. 15.39.

De vil blive ledsaget i bussen af en træner eller forælder. Mødested er busstoppestedet på Petersmindevej lige ud for den nye hal.

OBS: Eleven skal selv betale for transport, det koster 12 kr. for en enkeltbillet.

Vi har ikke mulighed for at arrangere fælles hjemtransport.

Ved spørgsmål kontakt Flemming (6126 6196)

Køb af badminton klub t-shirts (ny kollektion)

Vi kan nu tilbyde køb af badminton klub t-shirts (se denne oversigt). Da der er tale om den nye kollektion fra Yonex er prisen pr. t-shirt kr. 295,- inkl. spillernavn på ryggen.

Kontakt Pia Nissen senest  torsdag d. 30. august for at bestille. Husk at oplyse model og størrelse samt hvad der skal stå påtrykt på ryggen (bemærk, der vil af hensyn til skriftstørrelsen ikke være plads til både for- og efternavn).

Indkaldelse til Generalforsamling 2018

Alle gamle og nye medlemmer er velkomne til generalforsamling onsdag den 22. august kl. 19.30 – 20.30 i teatersalen på Petersmindeskolen.

Foreningen er vært ved en kop kaffe og kage.

Køb af Fjerbolde

Hover-IF Badminton tilbyder også salg af Yonex fjerbolde.

Når man har betalt, vil man kunne afhente et rør bolde (12 stk) hos Kim Nissen (mob. 40907293).

For at gå direkte til køb, klik nedenfor.

Køb af badminton fjerbolde

Vh. Bestyrelsen

Generalforsamling 2017

Den 23. august blev der afholdt generalforsamling for badminton afdelingen. Referat kan læses her.