Hover-IF Badminton

Hover-if Badminton er en klub for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Vh. bestyrelsen.

Generalforsamling

Den 23. august blev der afholdt generalforsamling for badminton afdelingen. Referat kan læses her.

Fælles transport for de yngste

Det vil være muligt for eleverne i 0-3 klasse at tage linje 6 fra Petersmindehallen mandag kl. 15.20 og køre direkte til DGI-huset hvor bussen er kl. 15.45.

De vil blive ledsaget i bussen af en træner eller forælder. Mødested er busstoppestedet på Petersmindevej lige ud for den nu nedbrændte hal.

Bed SFO'en om at sende kl. 15, så vi har god tid.

OBS: Eleven skal selv betale for transport, det koster 11 kr. for en enkeltbillet.

Vi har ikke mulighed for at arrangere fælles hjemtransport.

Ved spørgsmål kontakt Flemming (6126 6196)

Sæsonen 2017/2018

Så har vi hal-tiderne på plads til den kommende badmintonsæson i Hover IF.

Under Træningstider fremgår det, hvilke tider vi vil udbyde i hhv. Multihallen og i DGI-Huset.

Tilmelding åbner d. 15. august. Alle hold starter træning i uge 36, altså ugen der starter mandag d. 4. september.

Sæsonen afsluttes med klubmesterskab søndag d. 08.04.2018 i DGI-huset.

I resten af april er man velkommen til at bruge hallen, men der vil ikke være trænere.

Køb af Fjerbolde

Hover-IF Badminton tilbyder også salg af Yonex fjerbolde.

Når man har betalt for tilmeldingen vil man kunne afhente et rør bolde (12 stk) hos Kim Nissen (mob. 40907293).

For at gå direkte til tilmeldingen klik nedenfor.

Køb af badminton fjerbolde

Vh. Bestyrelsen