Hover IF Floorball

Vi tilbyder et hold for mænd (træner i Gormshallen i Jelling) og et hold for børn (træner i Multihallen v. Petersmindeskolen).

Hvad er floorball?

Floorball er et indendørs hockeyspil, der minder om det hockey, du sikkert har prøvet i skolen. Bare med lidt flere regler og med bedre stave. Der spilles med fem markspillere og en målmand på hvert hold. Spillets gang minder om ishockey med hyppige udskiftninger og spil i højt tempo, dog uden de hårde tacklinger! Se videoklip fra den danske liga her

Floorball er en af de hurtigst voksende idrætsgrene i Danmark - og har gennem flere år været meget populær i Norge og Sverige under navnet "Innebandy". Bolden er lille og let, målene er mindre end håndboldmål, og man spiller også bagom målene. Tempo og intensitet kendetegner spillet – man bliver revet med!

Træningstider

Børn

Tidspunkt: Fredage kl. 17.30-18.30
Alder: Fra 6 år både piger og drenge
Sted: Multihallen ved Petersmindeskolen
Sæsonstart: 22. september 2017

Trænere:

Carsten Tallerup, 93 59 00 05
Lars Ryom Glitzky, 22 21 43 12
Mail: vejlefloorball@gmail.com

Vi spiller minifloorball
Minifloorball spilles på en mindre bane (20x10 meter) hvor der spilles uden målmand. Hvert hold har 3 spillere i marken som frit kan udskiftes. Minifloorball tilbyder mere boldomgang, mere spilletid og et mere simpet koncept.

Turnering
I samarbejde med Dansk Floorball Union har 10 klubber i Syd- og sønderjylland etableret Kidzliga SYD, som er et turneringskoncept, hvor børnene får mulighed for at komme ud og spille nogle små stævner.

Forældre er meget velkomne til at overvære træningen.

Mænd

Tidspunkt: Fredage kl. 19-20.30
Sted: Gormshallen i Jelling
Sæson: Løbende optag af nye og kun pause i skolernes sommerferie

Floorball for mænd har eksisteret siden 2008 på Urhøj. Til træning er vi typisk 10-15 deltagere, de fleste i 30' og 40'erne. Vi er et blandet hold af let øvede og øvede spillere, som træner for at have det sjovt, blive gode til at spille og få noget god motion. Holdet er ikke tilmeldt en turnering, og vores ambitionsniveau er at arrangere 1-2 træningskampe i løbet af en sæson. Derfor kan man godt være medlem uden at deltage hver gang.

Hyggesnak og slotsøl kan forekomme ligesom julefrokost og sommerfest ikke er at foragte.

Trænere:
Lars Ryom, 22214312
Niels Kaagaard, 30694727
Kasper Wamberg, 40620488
Mail: vejlefloorball@gmail.com

Udstyr

For begge hold gælder, at det eneste, du skal have med, er idrætstøj, indendørssko og en drikkedunk. Resten sørger klubben for. Der er mulighed for omklædning og bad.

Følg os på Facebook

-----------------------------