Til forsiden Til topmenu Udskriv Se oversigt

Lørdag d. 1. marts

spillede 5-mands holdet hjemme mod Skibet & Søndermarken. Og selvom vi tabte begge kampe, fik både Caroline og Cecilie scoret deres første mål i Hover trøjen, og så er resultatet ikke så vigtigt.

Den første kamp tabte vi 1-10 mens vi i den anden kamp kun tabte 1-4.

Da ingen af vi trænere ikke kunne være til stede, var det Cecilies mor, der stod for ansvaret på bænken, hvilket hun skal have stort tak for.

Den 22. februar

skulle 5-mands holdet i kamp for første gang. Vi skulle spille vores første kamp mod Skibet.

Set i lyset af at det var den første 5-mands kamp for pigerne klarede de det rigtig flot.

Vi spillede lige op med Skibet i hele kampen, og tabte kun opgøret pga. 4 kontra scoringer fra en af deres "fiskere" som vi ikke helt havde styr på.

Vi havde inden kampen talt om at resultatet ikke var vigtigt, men at alle kom frem til skud, og fik spillet en masse håndbold. Så selvom vi tabte kampe 2-4 var det en rigtig flot kamp af alle. Vores mål scorede Frida og Natasja

I den anden kamp skulle vi spille mod Bramdrupdam. De havde desværre en del afbud, så de var tvunget til at tage nogle af deres bedste spillere med. Selvom vi aldrig havde en chance i kampen, holdt pigerne humøret oppe og lod sig ikke gå på af, at Bramdrupdam scorede mange mål. Vi tabte 1-16.

Kampens detalje stod Lea dog for, da hun scorede et flot mål på et skud ude bag fra.

 

Link til medlems-shoppen: 

Link til Sport24Team

****************

Se kalenderen for fodboldbanerne og hallen her

****************

****************