Til forsiden Til topmenu Udskriv Se oversigt

Vejle Håndbold Ungdom V.S. Hover IF

Den 27.10.2013

Sikke en stemning i Vindinghallen, da Hover IF U14 drenge skød deres sæson igang. Et toptændt Hover hold mødte velforberedte til lokalbraget mod Vejle Håndbold Ungdom. Kampen startede helt lige og de to hold fulgtes ad til stillingen 6 - 6. Her efter skrue vores drenge op for forsvaret, og stak af i angrebet. Det blev 8 - 12 og 12 - 17 inden vi blev ramt af en del for os uforståelige kendelser.Ved stillingen 19 - 19 med 15 sek. igen tog anfører Mads Jørgensen ansvaret og stomede gennem alt og alle - slutresultat 19 - 20 til os. Juhu. Målscorer - Mads Jørgensen 8 - Magnus Hovmøller 7 - Oliver Gade 5. Kanon Kamp 
Næste kamp ude mod Taulov Skærbæk den 3. nov.

Torsdag den 6. juni spillede drengene deres første to træningskampe, som U14.

Efter to måneders træning med større bold og harpiks, var det blevet tid til at prøve kræfter med et andet hold. Vejle Håndbolds U14 drenge havde takket ja til at spille mod os. Der blev kæmpet hårdt i begge kampe, dog blev det ikke til sejr i denne omgang, Men det vigtigste var også, at både spillere og træneren fik en masse indtryk og oplevelser med, som skal bruges i de fortsatte forberedelser til den nye sæson. 

Se nedenstående link med klip fra den første kamp.

 

http://www.youtube.com/watch?v=fKYNBBnUNYM

I weekenden den 5.-7. april

drog drengene til det årlige afslutningsstævne i Vissenbjerg. Vi var ikke mindre end 16 drenge af sted, så der var meldt 2 hold til. I de indledende puljer løb begge hold ind i svære modstandere, men der blev som altid vist høj moral og fightervilje. Begge hold endte i samme pulje i B-slutspillet. Hover 1 vandt denne pulje efter en jætte indsats i ”puljefinalen” mod Slangerup, og Hover 2 fik oprejsning mod Vissenbjerg 2. Finalen mod Børkop 2 gik desværre ikke vores vej. Per og Bjarke takker alle for endnu en fantastisk tur med nogle gode drenge.

 

Link til medlems-shoppen: 

Link til Sport24Team

****************

Se kalenderen for fodboldbanerne og hallen her

****************

****************