Hover IF Kampsport

Kampsport er godt for både krop og sjæl.  Med udgangspunkt i den traditionelle kampkunst Taekwondo træner vi styrke, smidighed, hurtighed, fokusering, meditation og selvforsvar. Vi lærer at have respekt for hinanden og følge gode værdier.

Træningen tilpasses elevernes aldre og består af forskellige typer af kampsportsøvelser såsom flotte spark og slag på puder.

Vi arrangerer fællesture og camps med kampsport som omdrejningspunktet.

Kontingent, 900 kr for hel sæson fra 1-sep 2019 til 30-maj 2020
Dragt (obligatorisk), 200 kr. Dragtbestilling (link: www.vejlekampsportcenter.dk/shop)
Bælteprøve/nyt bælte, 50 kr (3 gange om året)

Hold og Tilmelding - Sæson 2019/2020

Periode: september 2019 til maj 2020 – til og med maj

Kontingent er 900 kr for en hel sæson. Starter du midt i sæsonen, så tal med træneren om tilmelding og betaling.

Hvis holdet fyldes op, så oprettes et nyt hold eller man kommer på venteliste.

Hold øje med informationerne her på siden.
Der er plads til 30 elever på et hold.

HUSK at tilmelde dig som ”allerede medlem” hvis du har været tilmeldt andre afdelinger i Hover IF tidligere år. Har du glemt dit kodeord, så start med at bestille et nyt kodeord via medlemslogin, inden du påbegynder din tilmelding.

HUSK at hvis du tilmelder dine børn til et hold/en aktivitet, så er det DIT BARNS navn og fødselsdato der skal opgives, men du må gerne genbruge dit eget mobil-nr og mail-adresse til alle i familien.

Træningstider og Sted

STED: Multihallen

HOLD 1 -  Søndag kl.10-11 (2.kl - 5.kl)

HOLD 2 - Onsdag kl.16.00-17.00 (6.kl – 10.kl)

Bælteprøver – vigtige datoer

En bælteprøve er en lille test til træningen, hvor vi gennemgår det pensum, vi har trænet på. Testen tager 30 min. Efter bælteprøven får eleverne udleveret deres nye bælter og der vil være en diplomoverrækkelse, hvor forældre også er velkomne.

Datoer for kommende bælteprøver:

01.12.2019
01.03.2020
01.06.2020

Kalender – andre vigtige datoer

Sommerafslutning / opvisning (dato kommer)

Link til medlems-shoppen:

Link til Sport24Team