Køb af spillertøj

Efter at have testet konceptet af på flere hold er vi nu klar til at åbne op for salg af spillertøj til alle de ungdomsspillere, der ønsker det. Det er vigtigt at understrege, at det er et tilbud og ikke et krav at man køber et sæt. Klubben forventer, at tøjet bliver anvendt, når der spilles kampe for Hover IF.
Klubben stiller naturligvis fortsat spillertøj til rådighed til de spillere, der ikke vælger at købe deres eget sæt.

Hvad er et sæt?

Et sæt består af en Puma T-shirt med korte ærmer, shorts og strømper i Hovers IF's rød/hvide striber. På ryggen af trøjen er der mulighed for at få trykt navn (fornavn eller efternavn, max 10 tegn)

Klubben bestemmer nummeret på trøjen.

Sættet koster 350 kr. incl. tryk.

Sponsor

Klubben har fået Murermester Anders Bové som hovedsponsor, og derfor vil dette firmalogo være trykt på spillertøjet.

Størrelser

Vi har erfaring med, at den nye Puma model er meget små i størrelserne.

Hvis man ønsker at prøve tøjet skal man henvende sig hos Sport 24.

Udlevering

Når vi modtagere tøjet fra leverandøren, bliver tøjet udleveret til holdets kontaktperson, som vil stå for den endelige udlevering. Trænerne har intet med bestillingen mv. at gøre. Eventuelle kommentarer eller klager skal rettes til ungdomsudvalget.

Hvornår kan der bestilles tøj?

Der er åben for bestilling af tøj frem til og med 4. april 2019.

Herefter vil det ikke være muligt at bestille tøj igen før august 2019.

Link til medlems-shoppen:

Link til Sport24Team