Til forsiden Til topmenu Udskriv Se oversigt

Køb af spillertøj

Udvalgte hold har på nuværende tidspunkt mulighed for at købe et personligt sæt spillertøj med navn på ryggen.

Klubben forventer, at tøjet bliver anvendt, når der spilles kampe for Hover IF. Klubben stiller naturligvis fortsat spillertøj til rådighed til de spillere, der ikke vælger at købe deres eget sæt.

På sigt skal dette tilbud gælde for alle hold, men pga. klubbens begrænsede økonomi, vil det tage et par sæsoner.

Hvad er et sæt?

Et sæt består af en Adidas T-shirt med korte ærmer, shorts og strømper i Hovers IF's rød/hvide striber. På ryggen af trøjen er der mulighed for at få trykt navn (fornavn eller efternavn, max 10 tegn)

Klubben bestemmer nummeret på trøjen.

Sættet koster 285 kr. incl. tryk.

Sponsor

Klubben forbeholder sig retten til at sælge et sponsortryk til forsiden af spillertrøjen.
Husk hvis du skaffer en sponsor til klubben, så går 15 % af sponsoratet direkte til dit hold. Kontakt evt den sponsoransvarlige for nærmere info

Størrelser

Vi anbefaler, at man tjekker tøjstørrelser på nuværende spillertøj, da vi har erfaring med, at de er meget små i størrelserne.

Udlevering

Når vi modtagere tøjet fra leverandøren, så vil vi udlevere det til trænerne, som vil stå for den endelige udlevering. Trænerne har dog ellers intet med bestillingen mv. at gøre. Eventuelle klager eller kommentarer skal rettes til ungdomsudvalget.

Hvornår kan der bestilles tøj?

Det vil være muligt at bestille tøj i henholdsvis maj og november måned for de hold, hvor muligheden gælder.

Hvem kan bestille nu?

Spillere på følgende hold har mulighed for at købe deres eget sæt spillertøj:

Drenge - årgang 2004

Drenge - årgang 2005

Drenge - årgang 2006

Drenge - årgang 2008

Drenge - årgang 2010

Piger - årgang 2007

Piger - årgang 2008

Piger - årgang 2009

Piger - årgang 2010

Piger - årgang 2011

Der er åben for bestilling af tøj for ovenstående årgange frem til og med 3. juni 2018.

Herefter vil det ikke være muligt at bestille tøj igen før november 2018.

Link til bestillingsseddel

Bestillingen er først gyldig, når der er betalt.