Til forsiden Til topmenu Udskriv Se oversigt

Spiller lister til kassereren

Du skal som træner sørge for at oplyse kassereren om hvilke spillere der spiller på deres hold. Har du brug for en liste over sidste års spillere, så kan du også få den fra kassereren.

Find kassererens kontaktinformationer under menuen ”Udvalget – kontaktinfo”.

Spiller informationerne bruges til kontingent-opkrævning, og til medlemstilskuds søgning hos kommunen, og medlemsantal registrering hos DGI.

Følgende informationer skal oplyses per spiller :

• Spiller navn
  • Fødselsdato (husk årstal)
  • Hold
  • Mail-adresse (som kontingent opkrævning kan sendes til, så det er forældre mail adresse for børnespillerne der skal oplyses)

Efter ny sæson opstart i hvert år i August, er det vigtig at give disse oplysninger til kassereren hurtigst muligt – SENEST 15-september.

I løbet af sæsonen kan nye spillere komme til, eller nogle stopper, og dette skal oplyses til kassereren lige så snart træneren ved det – med oplysning om start eller stop dato.

Spiller kontingenter og spille-berettigelse

Bemærk at en spiller der ikke har betalt sin kontingent rettidigt, ikke er spille berettiget til turneringskampe