Hover IF indkøbsaftale med Sport24

Aftalens fordele og forpligtigelser

Hover IF har en rigtig god og fælles indkøbsaftale med Sport24 i Vejle som gælder for alle vores idræts afdelinger.

Som noget nyt har vi per 1-januar-2016 også valgt at indkøbsaftale indeholder at Adidas er mærket vi vil bruge i alle relevante tilfælde.Vores fodboldafdelinger har allerede Adidas beklædning til alle holdene, og for vores håndboldafdeling betyder dette at man nu starter op på en udskiftningsplan for alle hold i løbet af det kommende års tid til halvanden.

Denne kombinations aftale med Sport24 og Adidas betyder at vi opnår rigtige gode rabatter samlet set for hele Hover IF, men naturligvis kun hvis vi alle lever op til aftalen.Aftalen løber frem til 31.12.2018.

Klubaftener

Cirka 3 årlige indkøbsaftener vil blive arrangeret for alle medlemmer i SPORT 24 (Torvegade, Vejle), hvor der gives 20% rabat på ikke nedsatte varer.

Tidspunkterne bliver annonceret her på hjemmesiden, når de kendes, men afholdes som udgangspunkt i februar og august.

Hover IF klubkatalog

Vi arbejder pt på at etablere et lille online klub katalog af udvalgte varer sammen med SPORT24, hvor medlemmer kan købe udvalgte varer til gode priser og med Hover IF logo.Vi vil bestræbe os på at kataloget indeholder de klassiske ting som mange medlemmer har brug for til deres sport (eller fritid).Når kataloget er klar, vil et link blive indsat her på siden.

VIP CLUB

SPORT24 har en VIP club ordning for private kunder som handler for minimum 2.500 kr om året, hvor du kan opnå op til 12% bonus.

Er du allerede VIP club medlem eller ønsker du at blive det, så kan du vælge at støtte Hover IF med yderligere 3% bonus af dit private bonusberettige køb hos SPORT24. Læs mere og hvordan her.

For spørgsmål omkring aftalen kan du henvende dig til din afdelings formand, eller Hovedformand Leif Nygård, eller sekretær Tina Marie Petrowsky.