Påskefjer i Hedensted

Hvis man har lyst til mere badminton efter sæsonafslutning, har DGI et godt tilbud i påskeferien.

Se mere her, men vent ikke for længe - der er rift om pladserne!

Kontakt Flemming hvis du vil vide mere eller eventuelt arrangere samkørsel.

Begynderstævne i Juelsminde

D. 16 marts er der stævne i Juelsminde, hvor både Flemming og Kristian vil være til stede.

Vi har allerede flere tilmeldte og det er en fin anledning til at prøve et rigtigt stævne inden vores eget klubmesterskab 24. marts.

Tilmelding foregår her

Begynderstævner i januar 2019

Fik man blod på tanden i Lindved, eller har man fået lyst til at prøve stævne for første gang, er der allerede først på året to begynderstævner i vores områder, som vi gerne vil anbefale.

Begynderstævne 6. januar i Hedensted Centret - her vil Kristian være til stede.

Begynderstævne 20. januar i Badmintonhallen i Vejle - her vil Flemming være til stede.

Se tips til tilmelding herunder.

Lørdag d. 1 december i Lindved

Det lykkedes at samle hele 13 spillere fra Hover til dette stævne. Vi havde en rigtig god dag med mange spændende og lige kampe.

Og arrangørerne var meget imponerede af det massive fremmøde :)

Tak for opbakning til hinanden under kampene og fra forældre.

Begynderstævner i sæsonen 2018-2019

Her ses stævner, som DGI udbyder i vores område.

Har man lyst, men er man i tvivl om man er god nok, så spørg en af trænerne eller en fra holdet som har været med før :)

Tilmelding til stævner

Lidt afhængigt af hvem der arrangerer stævnet, kan man enten tilmelde sig på dgi.dk eller på badmintonpeople.dk

Hvis man skal tilmelde sig på badmintonpeople.dk eller hvis man mangler et Spiller ID, så skal man først logge ind på Badmintonpeople og oprette en spillerprofil. Man kan finde en vejledning på badmintonpeople.dk under fanen FAQ.

Hover Idrætsforening betaler for deltagelse i de første 3 stævner. Send bare faktura og kontonummer til Flemming.

Link til medlems-shoppen:

Link til Sport24Team