Træningstider for Badminton 2019-2020

Vi spiller badminton i den nye Petersmindehal både om mandagen og onsdagen. Den foreløbige plan er:

* Miniton

MiniTon er forældre/barn-badminton, og træningen er en kombination af lege, motoriske øvelser og spil med ketcher og fjerbold. MiniTon i Hover-IF  er for børn i aldersgruppen 3-6 år og deres forældre.
I en normal badmintontræning er det en forudsætning, at man kan slå bolden frem og tilbage til hinanden over nettet for at kunne få en god træning. Sådan er det ikke til MiniTon. Forældrene er med på banen, og vi bruger for eksempel balloner, ærteposer og fluesmækkere for at gøre træningen sjov og udviklende.
Alle kan være med til MiniTon, og dit barn er sikret succesoplevelser samtidig med, at det udvikler sine motoriske evner.
Er du klar på at have kvalitetstid sammen med dit barn, få sved på panden og spille en masse badminton? Så er Miniton noget for dig!

Holdet kan KUN gennemføres, hvis der findes instruktør. Klubben tilbyder selvfølgelig relevant kursus, så hvis du tænker, det er noget for dig, så tag fat i formand, Kim Nissen (40907293) og hør nærmere.

** Fast bane

Der udbydes 4 badmintonbaner, som lejes for én sæson ad gangen til en fast pris af kr. 1.200 pr. bane. Man bestemmer selv, hvem og hvor mange der spiller på banen (vedkommende der booker banen registreres som betalende medlem, og de øvrige spillere tilknyttet banen skal registreres som ”øvrige medlemmer” af hensyn til medlemsregistrering / klubtilskud – nærmere info på hjemmesiden ved booking).

*** Onsdagsfjer

Onsdagsfjer er et hold for seniorer, og man behøver ikke have en fast spillepartner. Der vil være mulighed for at tilmelde seniorhold til turnering, såfremt der er et passende antal spillere, og der er nogen, der vil hjælpe med som holdleder.

Link til medlems-shoppen:

Link til Sport24Team