Med vision, værdier, mål og handleplaner ønsker vi at:

-      at give håndboldafdelingen en mere klar og stærk profil, der bl.a. kan være med til at fortælle dig hvorfor du skal spille håndbold i Hover IF

-      at give god information om Hover IF håndbold til dig som ønsker at være med i håndbold udvalget, eller dig som ønsker at blive håndbold træner

-      at give en ”rettesnor”, der kan hjælpe trænere og udvalgsmedlemmer i det daglige arbejde med at gøre Hover IF Håndbold til et endnu bedre sted at spille håndbold

Det skal ikke ses som regler. Snarere er det signaler om hvordan vi stræber efter at gøre arbejdet i Hover IF Håndbold.

Vision

HOVER IF HÅNDBOLD skal være en attraktiv breddeklub, der gennem stærkt og bredt samarbejde, stort engagement og gode oplevelser udvikler foreningen sportsligt og socialt.

Værdier

Hover IF’s håndboldafdeling vægter, at:

-      Engagement og glæde er vigtige kendetegn.

-      der er et godt fællesskab på det enkelte hold, og i foreningen som helhed.

-      såvel spillere, trænere/ledere er ansvarlige for sportslig og social trivsel.

-      være rummelig for alle, der er en god repræsentant for håndbolden og foreningen.

Mål og Handleplaner

Andre steder på hjemmesiden findes mål og handleplaner for