Fodbold

Information om genåbning af Fodbold træning

Der er nu åbnet op for at udendørs idræts- og foreningsliv må starte. Det betyder at vi nu må åbne op for fodbold i Hover IF. Det er dog med en række restriktioner som skal overholdes. Vi er i fodboldudvalgene i gang med tilrettelægge alt det praktiske omkring dette. Når alt det praktiske er på plads og trænere er blevet instrueret samt er blevet bekendt med alle regler og retningslinjer vil fodboldtræning kunne opstartes. Endelig tidspunkt vil blive meldt ud senere men vi forventer ikke der vil gå mange dage. Det vil dog være trænerens beslutning om de ser det forsvarligt og muligt at gennemføre træning efter retningslinjer på de enkelte hold.
Iht. gældende retningslinjer er der valgt Corona-ansvarlige. De skal sikre at alt træning udføres efter gældende retningslinjer og har man spørgsmål så er det og Corona-ansvarlig man skal kontakte. Medlemmer og forældre henstilles dog til, i første omgang at kontakte træner. Trænere vil blive informeret af Corona-ansvarlig omkring det videre forløb.

Corona ansvarlig:
- Ungdom, Morten Bruhn 2362 8952 mbr@rema1000.dk
- Senior og oldboys, Jonas Østergaard Skov 2263 9321 jonasskov603@hotmail.com

Klubhus og kiosk vil være lukket så man skal møde omklædt og medbringe egen drikkedunk. Der vil ikke blive spillet kampe på denne side af sommerferien så alle baner vil blive taget i brug til træning, så afstand mellem trænende hold sikres bedst muligt. For nærmere informationer henvises til fodboldens Coronaregler fra DBU.
Vi glæder os til at se aktivitet på stadion snart igen og håber på alles forståelse for overholdelse af retningslinjer så alle kan færdes sikkert uden risiko for smittespredning af Corona.

Erik Hegård Nielsen, Formand i Fodboldafdelingen

Mål og visioner

Vores mål er klare og præcise:

Vi ønsker, at flest mulige på Uhrhøj og i Hover får den størst mulige glæde ved at spille fodbold.

Værdier:
- Vi prioriterer glæden ved holdsport.

- Vi prioriter det sociale liv i og omkring holdene og klubben.

- Vi er en breddeklub hvor der er plads til alle uanset ambition og niveau.