Fredagsfjer i mørke

Fredag d. 31. januar 2020 er der dømt NATMINTON

Hover Badmintonklub inviterer hermed til en sjov og anderledes spille-aften i Petersmindehallen og Multihallen. Kom og vær med til bl.a. UV-badminton, hvor vi spiller i ”mørke” på de selvlysende baner med selvlysende bolde. Der vil selvfølgelig også være UV-maling til rådighed, så man kan ”pynte” sig og dermed ses i mørket.

Fra kl. 17:30-21:00 spiller ungdomsspillerne (0-9 klasse).
Fra kl. 20:00-22:00 er der åbent for motionister, banelejere og forældre til ungdomsspillere.

Program:

Kl. 17.30 – 18.30 Fællesspisning med pizza for ungdomsspillerne (klubben sørger for aftensmad inkl. drikkevarer til maden)

Fra kl. 18:00 i Petersmindehallen
  • UV-badminton med selvlysende udstyr og musik i hallen - supersjov oplevelse!
  • Skum-tennis
Fra kl. 18:00 i Multihallen
  • Almindelig badminton
  • Badminton lege
  • Tid til fri leg og spil
Cafeen vil være åben under hele arrangementet, så der er mulighed for at købe sodavand, juice, slush-ice,  slik og chips.

Arrangementet er gratis for alle. Af hensyn til fællesspisningen bedes ungdomsspillerne tilmelde sig herunder senest 14. januar.

Vi håber at se så mange af jer som muligt til en stor BADMINTON FEST i Hover IF.

Se hvem der ellers er tilmeldt her

Printvenlig invitation her

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.