En dag med fokus på Uhrhøjs Uderum

Invitation til fælles temaworkshop 7. februar 2024 kl. 17:00


Kære naboer

Vi ønsker at sætte fokus på skolematriklens uderum, hvor vores drøm er at dyrke fællesskabet imellem Skole, SFO og Klub, Hover idrætsforening og lokalsamfundet. Vores uderum rummer et hav af muligheder, hvor vi sammen kan skabe nye og spændende rammer. De nye rammer skal danne grundlag for aktiviteter i og uden for skolens dagligdag. Du/I inviteres derfor til at deltage i en spændende dag, hvor alle ideer og ønsker for et fremtidigt fællesskab kan bringes frem og hyldes. Vi håber derfor, at du/I vil deltage og møder op med en masse kreative ideer til vores fælles uderum.

Temadagen finder sted den 7. februar klokken 17. Vi mødes under halvtaget ved den store boldbane bag hallen. Anders og Leif byder velkommen, hvorefter tovholder Lykke Niemann vil stå for idéprocesen. Vi regner med at bruge en times tid.
Skole og HiF byder på lidt varmt at drikke inde fra boden, efter vi har været ud i kulden og skabe de gode idéer sammen.

Venlig hilsen
Anders Hyltoft & Leif Nygaard
skoleleder Petersmindeskolen og formand HiF

NB: Da vi er lidt usikre på vejret, starter vi kl 17 inde ved hallens hovedindgang ved boden, og ikke under halvtaget.
Vi sponserer en pølse med brød fra hallens bod til de fremmødte, så der er lidt til maven.

Nov 2023: Kæmpe Tillykke til Hover IF FodboldHover IF er blevet kåret som Årets Fodboldklub 2023 i DBU Jylland Region 3, som dækker over Østjylland. Fire repræsentanter fra klubben blev klappet op for at modtage hæderen på unionens årsmøde i Forum Horsens onsdag 15. november.

 

Læs mere her: Region 3: Ingen er over Hover IF (dbujylland.dk)smileysmileysmiley

02-12-2022: Natminton i december

Fredag den 2. december 2022 havde Hover IF Badminton inviteret alle deres spillere til en aften med Natminton. Badminton i mørke.
Omkring 60 junior spillere havde sagt ja tak til denne invitation.
Det var en fantastisk festlig aften med fælles spisning - pizza skyllet ned med masser af sodavand.
Derefter var der Natminton i hallen, som ligesom de tidligere gange der har været inviteret til Natminton kun var oplyst med UV lamper og alle badmintonbaner og net var markeret op med UV tape i neonfarver.
Spillerne havde mulighed for at male sig selv i ansigtet, hænder og arme med UV maling og kunne få selvlysende armbånd/halskæder på, så de havde mulighed for at se hinanden når de spillede.
Derudover blev der spillet med selvlysende badmintonbolde, og ellers fandt man ud af hvis tøj og sko der bliver selvlysende i lyset fra UV lamperne.
Samtidig var der også mulighed for at spille almindelig badminton og fri leg på madrasser og med bolde i multihallen.
Alt i alt var det en aften vi i foreningen kigger tilbage på som en stor succes. En aften hvor alle hyggede sig, spillede badminton, legede, snakkede og grinte.
Vi glæder os allerede til at arrangere en lignende aften igen til næste vinter, hvor vi håber at se lige så mange friske junior spillere, motionister og banelejere og gerne flere forældre, der tør tage kampen op imod deres børn!

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle