Badminton


Hover IF Badminton

Hover IF Badminton er for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Formandens beretning 2022-2023

Badminton-sæsonen 2022-23 startede med vores årlige generalforsamling, hvor der sædvanen tro ikke var mødt nogen op.

Interessen for at booke tider i de to haller var stor og på flere ungdoms hold var der ventelister. Vi fik flyttet lidt rundt på nogle spillere, så vi kunne nedbringe ventelisten lidt.

Hover Badminton Klub var i december måned vært for et begynderstævne i Petersmindehallen og det blev en stor succes med mange deltagere fra flere forskellige klubber. Vi gentager således arrangementet til december igen.

Igen i år arrangerede klubben natminton, som efterhånden er blevet en tradition for klubben. Vi havde en skøn aften hvor der blev spist pizza og spillet anderledes badminton i hallen.

Klubmesterskabet 2023 blev også afholdt med succes. Kristian havde sat spillerne godt sammen, så alle fik nogle gode og jævnbyrdige kampe, så det var en sjov dag for alle der deltog. Et lille minus var at mikrofonen ikke virkede, men så var det godt at vi havde Kristian til at råbe kampene op.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle trænere og ledere i klubben. Uden dem ville klubben ikke kunne køre rundt.

På økonomi siden, så kan vi nævne at klubben kommer ud med et underskud på ca. 15.237 dkr. Det skal dog siges at der ligger flere omkostninger i regnskabet som vedrører regnskabsåret 2023-24 herunder VM billetter. Budgettet for næste år lyder på et overskud på ca. 5.000 dkr.

Personligt vil jeg sige mange tak til alle ledere og trænere jeg har arbejdet sammen med igennem tiden. Jeg har valgt at give stafetten videre til nye kræfter, som jeg er sikker på vil føre klubben videre.

Formanden

Kim Nissen

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle