Hover IF Badminton

Hover IF Badminton er for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Vi har i bestyrelsen mange nye idéer til badminton-events som "natminton", familiebadminton og badmintonfitness, og kan altid bruge hjælpende hænder for at kunne udføre idéerne.

Vi opfordrer derfor forældre og evt. bedsteforældre til at tage fat i en af trænerne eller skrive til sekretær, Pia Nissen (pia@indboksen.dk) hvis I har lyst til at tilbyde et par timers praktisk hjælp til vores arrangementer henover året, eller hvis I ønsker yderligere info. På forhånd tak!

Referat fra generalforsamling 19/8 2020 i Petersmindehallens mødelokale

Formandens beretning 2019-2020

Badminton-sæsonen 2019-20 startede med vores årlige generalforsamling, hvor vi kunne byde officielt velkommen til vores nye kasserer, Margit Buhl. Vi kunne endelig tage hul på første sæson i den nye hal, hvilket tydeligt afspejlede sig på tilmeldingerne. På ungdomssiden var alle hold næsten fuldt besatte fra starten, og på enkelte hold var der endda flere børn på venteliste. Samtidig var det glædeligt at vores senior-spillere kom tilbage, og der kom en del nye motionister til klubben.
Klubben nyder godt af en stabil trænerstab, og i den forgangne sæson fik vi endnu en ungdomstræner på holdet, nemlig Sonny Nielsen, som har varetaget træningen for 6.-7. årgang. Der skal lyde en stor tak til vores trænere for deres fantastiske arbejde på ungdomsholdene.

Vi fik ved sæsonstart lavet klubtøj, som vi takket være vores nye sponsor, Dansk Outlet i Vinding, kunne tilbyde vores ungdomsspillere til en fordelagtig pris, så de fremstår som én klub når de er ude til stævner.

I januar afholdte vi for første gang ”Natminton”-arrangement i hallen og multihallen for alle vores medlemmer. Ungdomsspillerne startede med fælles pizza-spisning inden man kunne boltre sig på de selvlysende baner i hallen eller spille almindelig badminton i multihallen. Det var en stor succes og det var super dejligt med det store fremmøde og de positive tilbagemeldinger efterfølgende. Der skal lyde en særlig tak til Flemming for fremskaffelse af udstyret.

Ligeledes i januar måned investerede klubben i en boldmaskine, som ungdomsspillerne nåede at have gavn af en måneds tid, inden sæsonen desværre sluttede brat og uventet pga. Corona. Den bratte afslutning betød også, at der ikke blev afholdt klubmesterskab i år, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt. Vi håber den kommende sæson kommer til at forløbe normalt.

Årets resultat endte med et underskud på kr. 9.271 grundet investering i boldkanon. Klubben har dog stadig en solid egenkapital på ca. kr. 90.000. Ifølge budgettet for den kommende sæson forventes et overskud på ca. kr. 16.000.

Formanden Kim Nissen

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.