Hover IF Badminton

Hover IF Badminton er for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Referater

Referat fra generalforsamling 24/8 2022 i Petersmindehallens mødelokale
Referat fra bestyrelsesmøde 8/3 2022 i Petersmindehallens mødelokale
Referat fra generalforsamling 25/8 2021 i Petersmindehallens mødelokale
Referat fra bestyrelsesmøde 16/6 2021 i Petersmindehallens mødelokale
Referat fra generalforsamling 19/8 2020 i Petersmindehallens mødelokale

Formandens beretning 2021-2022

Badminton-sæsonen 2021-22 startede med vores årlige generalforsamling, hvor der ud over bestyrelse og træner var mødt 1 personer. Interessen for at booke tider i de to haller har ikke været så stor i forhold til tidligere år, men vi forventer dog stadigvæk samme tilslutning som sidste år.

Sæsonen blev i år ”kun” afbrudt af Corona restriktioner i en kort periode omkring jul. Desværre lige i det tidsrum hvor badminton klubben skulle have været vært for klubbens først stævne-arrangement. Vi prøver igen i den kommende sæson.

Klubben har måttet sige farvel til en træner og vores to hjælpetrænere, men heldigvis har vi kunnet få kabalen til at gå op ved at fordele tiderne internt samt tilgang af to nye hjælpetrænere. Der skal lyde en stor tak til vores trænere og hjælpetrænere for deres fantastiske arbejde på ungdomsholdene.

Igen i år arrangerede klubben natminton sidst i november måned, hvilket var en kæmpe succes.

På økonomisiden kan vi nævne, at klubben kommer ud med et underskud på -600 dkr.

Formanden

Kim Nissen

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.