Hover IF Badminton

Hover IF Badminton er for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Referater

Referat fra generalforsamling 25/8 2021 i Petersmindehallens mødelokale
Referat fra bestyrelsesmøde 16/6 2021 i Petersmindehallens mødelokale
Referat fra generalforsamling 19/8 2020 i Petersmindehallens mødelokale

Formandens beretning 2020-2021

Badminton-sæsonen 2020-21 startede med vores årlige generalforsamling, hvor der ud over bestyrelse og træner var mødt 2 personer. Der var stor interesse for at booke tider i de to haller, så tilmeldingen gik rigtig godt. Sæsonen blev igen i år præget af Corona restriktioner og endte med at vi helt måtte lukke ned. Heldigvis fik vi forlænget sæsonen til og med maj måned for ungdom, så de i det mindste lige kunne få lov til at slutte sæsonen af med at spille lidt badminton. å tilmeldingerne. På ungdomssiden var alle hold næsten fuldt besatte fra starten, og på enkelte hold var der endda flere børn på venteliste. Samtidig var det glædeligt at vores senior-spillere kom tilbage, og der kom en del nye motionister til klubben.

Klubben nyder godt af en stabil trænerstab, og i den forgangne sæson fik vi endnu en ungdomstræner på holdet, nemlig Thor Løvstad, som har varetaget træningen af to hold. Der skal lyde en stor tak til vores trænere for deres fantastiske arbejde på ungdomsholdene.

Vi håber den kommende sæson kommer til at forløbe normalt.

På økonomi siden, så kan vi nævne at klubben kommer ud med i overskud på ca. 37.500 dkr. hvilket er dobbelt så højt som forventet, men vi har pga. Corona heller ikke kunnet komme ud til stævner.

Budgettet for næste år lyder på et overskud på 3.350 dkr. som skal ses i lyset af at klubben har valgt at halvere kontingentet for sidste års medlemmer.

Formanden

Kim Nissen

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.