Hover IF Badminton

Hover IF Badminton er for alle, der har lyst til at spille badminton.

Vi lægger stor vægt på, at alle trives og udvikles med badminton ud fra eget niveau.

Mange spillere kommer for sammenhold, samvær og ikke mindst motionen. Vi har også spillere, som gerne vil prøve kræfter af ved stævner.

Vi har i bestyrelsen mange nye idéer til badminton-events som "natminton", familiebadminton og badmintonfitness, og kan altid bruge hjælpende hænder for at kunne udføre idéerne.

Vi opfordrer derfor forældre og evt. bedsteforældre til at tage fat i en af trænerne ellerskrive til sekretær, Pia Nissen (pia@indboksen.dk) hvis I har lyst til at tilbyde et par timers praktisk hjælp til vores arrangementer henover året, eller hvis I ønsker yderligere info. På forhånd tak!

Klubmesterskab i Badminton søndag d. 29. marts 2020

Bestyrelsen vil igen i år gerne invitere alle badmintonspillere i Hover IF til det årlige klubmesterskab. Alle er velkomne uanset alder og formåen.

Vi vil forsøge at skabe en sjov og udfordrende dag for alle. Der vil være flotte præmier i alle rækker.

Der vil være mulighed for at købe mad, slik og vand i cafeteriet, men der vil være gratis, vand/juice samt frugt og en lille snack til deltagerne.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding ungdomsspiller

Enten udfylder du tilmeldingsblanketten og afleverer den til din træner senest onsdag d. 11. marts, eller sender en mail senest den 11. marts til Kim@indboksen.dk med navn og fødselsdato. Hvis du vil spille double eller mixdouble skal du skrive, hvem din makker er.

Tilmelding senior/motionist

Send en mail til Kim@indboksen.dk senest ons. den 11. marts med navn, og om du gerne vil spille double eller mixdouble. I så fald skal du skrive, hvem din makker er.

Har du spørgsmål til klubmesterskabet, så kan du kontakte Kim Nissen på tlf. 40 90 72 93.

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.