Frivillig


Cafeen drives udelukkende af frivillige kræfter. Vi er lige nu cirka 30 mænd, kvinder, unge og voksne, der bruger noget af vores fritid på at hjælpe til i cafeen.

Nogle har vagt hver uge i 2-5 timer, andre hver anden uge, mens andre igen giver en hånd med i weekenderne, når der er arrangementer, stævner og kampe.

Vi står der fordi, det er hyggeligt at møde alle de glade mennesker, der kommer i hallerne og cafeen. Man lærer andre fra Uhrhøj at kende, som man måske ikke kendte før, og ikke mindst, vi er som frivillige med til at gøre det muligt at have en åben cafe og dermed samlingssted på Uhrhøj.

Som frivillig bestemmer man selv, hvor mange timer, man ønsker at lægge i cafeen og hvilke dage, det kan lade sig gøre.

Alle kan blive frivillig. Du skal være fyldt 15 år, og være sød og hjælpsom.

Udover at arbejde i cafeen, mødes vi også nogle gange om året til hygge, spisning og den årlige julefrokost.

Kunne du tænke dig at blive frivillig, så kontakt os på Petersmindecafe@gmail.com eller ring til cafeudvalgsformand Janne Kristine Laursen på 40304022.

Du kan også tage en snak med de frivillige en dag i cafeen, hvis du vil høre mere om det at være frivillig hos os. Nederst på siden har du mulighed for at læse: "Om at være frivillig i cafeen i Petersmindehallen"

Om at være frivillig i Cafeen i Petersmindehallen


Alle, der er fyldt 15 år, kan blive frivillig i cafeen. Vi indhenter børneattest på alle frivillige. For at være frivillig, skal du have lyst til at bruge nogle timer en gang imellem enten i hverdage eller i weekender. Der er ikke krav om et bestemt timeantal, men det er en fordel, hvis du har vagt jævnligt (1-2 gange om måneden), så rutiner opnås, og du bliver fortrolig med maskiner, sortiment m.m.

Du skal være sød og hjælpsom og være med til at give besøgende – store som små – en god oplevelse ved at komme i cafeen.
 
Når du er i cafeen, har du den sorte t-shirt på og navneskilt. Når du er på vagt, må du tage en gratis drikkevare. Mad betaler du selv.
 
De første gange står du altid sammen med en anden rutineret frivillig.
 
Det er altid muligt at ringe til en fra udvalget og få hjælp, hvis der opstår problemer.
Ved sent afbud til vagt (op til 3-4 dage før), er det vigtigt at du udover at frigive vagten i Plango, også gør opmærksom på den ledige vagt i enten messengergruppen, så en anden kan tage vagten, eller til en fra udvalget, så vi kan håndtere det.
 
Ingen står alene, medmindre de selv ønsker det. Unge under 18 år står aldrig alene. Cafeudvalget er interesseret i løbende at forbedre både form og indhold i cafeen, så giv os endelig besked, hvis der er gode ideer, noget du undrer dig over el.lign.
 
Der kan ikke købes ”på kredit” i cafeen.
 
Vi hjælper hinanden med at holde både køkken og cafeområde pænt og rent og giver besked, hvis noget mangler, er gået i stykker m.m.
 
Tak fordi du vil være med!
Bedste hilsner
Cafeudvalget, 7. november 2019
Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle