VELKOMMEN TIL HOVER IF GYMNASTIK

Lørdag d. 2. april 2022 holdt vi for første gang i 6 år gymnastik opvisning "på hjemmebane" i Petersmindehallen.

Det var en fantastisk dag. Tak til alle der deltog eller kiggede forbi.

Lyst til at blive instruktør?

Til den kommende sæson kan vi tilbyde:
- Instruktør for 0.-1. kl. spring
- Instruktør for Far-mor-barn 3-4 år

Hvis du er interesseret, så skriv til hover.if.gymnastik@gmail.com

Målsætning for gymnasterne

At de får en god og sjov oplevelse i et godt fællesskab. At de får motoriske og gymnastiske udfordringer svarende til deres alder og køn.

Ansvar

Vi er bevidste om at have ansvarsfulde og veluddannede instruktører. Instruktører og hjælpeinstruktører tilbydes kurser og uddannelser for at øge deres faglige kvalifikation. Instruktører skal være fyldt 18 år, og hjælpeinstruktører skal være fyldt 12 år.

Faciliteter

Alle hold træner på Petersmindeskolen - primært i gymnastiksalen og i Multihallen.
I gymnastiksalen findes redskaber til bl.a. børnehold, Zumba og CrossGym.
I Multihallen er der springgrav, spejlvæg og redskaber til springhold.

Kalender:

Uge 36 sæsonstart 2022/23

Får du ikke mails med information fra Hover IF?

Så kan det være fordi du ved oprettelse af medlemslogin fravalgte at modtage Nyheder fra Hover IF.

Det betyder, at du ikke modtager mails med vigtige informationer som f.eks. ændring af træningstidspunkt eller aflysning af træning.

Du kan tilvælge Nyheder således:

1. Gå ind på https://www.hover-if.dk
2. Klik på Medlemslogin (øverst på siden)
3. Log ind
4. Klik på Nyheder (nederst i menuen i venstre side)
5. Klik på Tilmeld

Hvis du har flere profiler, så husk at tilmelde nyheder på alle.