VELKOMMEN TIL HOVER IF GYMNASTIK

God sommer til dig og din familie :-)

Tak for opbakningen til gymnastikopvisningen

D. 13. april 2024 blev en fantastisk dag med masser af opvisninger, tilskuere, smil og klapsalver.
Tak til alle der deltog eller kiggede forbi.

De fantastiske frivillige

Uhrhøj vokser og det samme gør antallet af medlemmer i gymnastikafdelingen.
Heldigvis bakker mange op om fællesskabet og hjælper frivilligt i Hover IF.
I gymnastikafdelingen har vi 32 seje instruktører og 22 skønne frivillige hjælpere (heraf 14 unge under 18 år). og 7 udvalgsmedlemmer.

Har du lyst til at være frivillig i den kommende sæson, så skriv til hover.if.gymnastik@gmail.com eller tag fat i én fra udvalget.

Målsætning for gymnasterne

At de får en god og sjov oplevelse i et godt fællesskab. At de får motoriske og gymnastiske udfordringer svarende til deres alder og køn.

Ansvar

Vi er bevidste om at have ansvarsfulde og veluddannede instruktører. Instruktører og hjælpeinstruktører tilbydes kurser og uddannelser for at øge deres faglige kvalifikation. Instruktører skal være fyldt 18 år, og hjælpeinstruktører skal være fyldt 13 år.

Faciliteter

Alle hold træner på Petersmindeskolen - primært i gymnastiksalen og i Multihallen.
I gymnastiksalen findes redskaber til bl.a. børnehold, Zumba og CrossGym.
I Multihallen er der springgrav, spejlvæg og redskaber til springhold.

Forsikring

Hover IF har ingen forsikringer, der dækker ting- og/eller personskade for den enkelte gymnastik.

Hvert hold har en kontaktperson fra gymnastikudvalget tilknyttet.
Kontaktpersonen kan bruges af instruktøren eller af dig som forældre.
Kontaktpersonen vil besøge holdet 1. eller 2. træningsdag af sæsonen og efter behov.

Kalender:

August: Der åbnes for tilmeldling til sæson 2024-25

September: Sæsonstart uge 36

Får du ikke mails med information fra Hover IF?

Så kan det være fordi du ved oprettelse af medlemslogin fravalgte at modtage Nyheder.

Det betyder, at du ikke modtager mails med vigtige informationer som f.eks. ændring af træningstidspunkt eller aflysning af træning.

Du kan tilvælge Nyheder således:

1. Gå ind på https://www.hover-if.dk
2. Klik på Medlemslogin (øverst på siden)
3. Log ind
4. Klik på Nyheder (nederst i menuen i venstre side)
5. Klik på Tilmeld

Hvis du har flere profiler, så husk at tilmelde nyheder på alle.