VELKOMMEN TIL HOVER IF GYMNASTIK

½ sæson til ½ pris

Fik du ikke meldt dig på et hold fra sæsonstart, så kan du stadig nå at få en halv sæson - til halv kontingent.

Tilmelding senest d. 31. januar

Se hvilke hold, der har ledige pladser, læs mere om holdene og tilmeld under "Hold og tilmelding".

Målsætning for gymnasterne

At de får en god og sjov oplevelse i et godt fællesskab. At de får motoriske og gymnastiske udfordringer svarende til deres alder og køn.

Ansvar

Vi er bevidste om at have ansvarsfulde og veluddannede instruktører. Instruktører og hjælpeinstruktører tilbydes kurser og uddannelser for at øge deres faglige kvalifikation. Instruktører skal være fyldt 18 år, og hjælpeinstruktører skal være fyldt 13 år.

Faciliteter

Alle hold træner på Petersmindeskolen - primært i gymnastiksalen og i Multihallen.
I gymnastiksalen findes redskaber til bl.a. børnehold, Zumba og CrossGym.
I Multihallen er der springgrav, spejlvæg og redskaber til springhold.

Forsikring

Hover IF har ingen forsikringer, der dækker ting- og/eller personskade for den enkelte gymnastik.

Hvert hold har en kontaktperson fra gymnastikudvalget tilknyttet.
Kontaktpersonen kan bruges af instruktøren eller af dig som forældre.
Kontaktpersonen vil besøge holdet 1. eller 2. træningsdag af sæsonen og efter behov.

Kalender:

Uge 7: Ingen træning

Lørdag d. 13. april: Opvisning i Petersmindehallen

Får du ikke mails med information fra Hover IF?

Så kan det være fordi du ved oprettelse af medlemslogin fravalgte at modtage Nyheder.

Det betyder, at du ikke modtager mails med vigtige informationer som f.eks. ændring af træningstidspunkt eller aflysning af træning.

Du kan tilvælge Nyheder således:

1. Gå ind på https://www.hover-if.dk
2. Klik på Medlemslogin (øverst på siden)
3. Log ind
4. Klik på Nyheder (nederst i menuen i venstre side)
5. Klik på Tilmeld

Hvis du har flere profiler, så husk at tilmelde nyheder på alle.