Hold og tilmelding

I Petersmindehallen har vi både hold uden fast banetildeling og baneudlejning, mens banerne i Multihallen udelukkende benyttes til baneudlejning.

Ved baneudlejning booker man sig ind på en tid og har så en af banerne. Det betyder at én person fra det hold, der ønsker at spille sammen, tilmelder sig på den ønskede tid og betaler kontingentet for banen (dvs. kontingentet for hele holdet).
Vigtigt: Af hensyn til medlemsregistreringen i klubben skal de øvrige spillere på holdet herefter tilmelde sig herunder på holdet "Øvrige motion Baneleje", hvor der selvfølgelig ikke opkræves betaling.
Det har økonomisk betydning for hele Hover IF, da alle spillere udløser klubtilskud.

Da Multihallen automatisk låser kl. 16.00 udleveres der én nøglebrik til Multihallen pr. bane / tid, så man ikke kommer til en låst dør. Nærmere information omkring udlevering af nøglebrikker følger på mail efter tilmeldingen.

HUSK:

• at tilmelde dig som ”allerede medlem” hvis du har været med på hold tidligere år, uanset hvilken afdeling. Har du glemt dit kodeord, så start med at bestille et nyt kodeord via medlemslogin, inden du påbegynder din tilmelding.
  • at hvis du tilmelder dine børn til et hold/en aktivitet, så er det DIT BARNS navn og fødselsdato der skal opgives, men du må gerne genbruge dit eget mobil-nr og mail-adresse til alle i familien.

Såfremt der er spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Kim Nissen på tlf. 40907293 eller mail kim@indboksen.dk

Der er fortrinsret for tidligere medlemmer, så tilmeldingen åbner mandag d. 17/8 2020 kl. 20 for dem.
Mandag d. 24/8 kl. 20 åbner tilmelding for nye medlemmer.

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.