Hold og tilmelding


Tilmelding til sæson 23/24 åbner for sidste års medlemmer mandag d. 14. august kl. 20:00.
Tilmelding for nye medlemmer ugen efter, d. 21. august kl. 20:00.
I Petersmindehallen har vi både hold uden fast banetildeling og baneudlejning, mens banerne i Multihallen udelukkende benyttes til baneudlejning.

Ved baneudlejning booker man sig ind på en tid og har så en af banerne. Det betyder at én person fra det hold, der ønsker at spille sammen, tilmelder sig på den ønskede tid og betaler kontingentet for banen (dvs. kontingentet for hele holdet).
Vigtigt: Af hensyn til medlemsregistreringen i klubben skal de øvrige spillere på holdet herefter tilmelde sig herunder på holdet "Øvrige motion Baneleje", hvor der selvfølgelig ikke opkræves betaling. 
Det har økonomisk betydning for hele Hover IF, da alle spillere udløser klubtilskud.

HUSK:

  • at tilmelde dig som ”allerede medlem” hvis du har været med på hold tidligere år, uanset hvilken afdeling. Har du glemt dit kodeord, så start med at bestille et nyt kodeord via medlemslogin, inden du påbegynder din tilmelding.
  • at hvis du tilmelder dine børn til et hold/en aktivitet, så er det DIT BARNS navn og fødselsdato der skal opgives, men du må gerne genbruge dit eget mobil-nr og mail-adresse til alle i familien.

Har du spørgsmål eller problemer med tilmelding, så kontakt Flemming

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle