Hold og tilmelding

Som udgangspunkt udbydes banerne i Petersmindehallen til hold uden fast banetildeling, mens banerne i Multihallen benyttes til baneudlejning.

På hold uden fast banetildeling har man ikke en fast bane. På motinisthold uden træner forventes det, at spillerne selv fordeler sig og går sammen, så alle kan spille. Man kan ikke forvente altid at kunne spille single.

For baner med fast banetildeling booker man sig ind på en tid og har så en af de fire baner. Det betyder at én person fra det hold, der ønsker at spille sammen, tilmelder sig på den ønskede tid og betaler kontingentet for banen (dvs. kontingentet for hele holdet). Af hensyn til medlemsregistreringen i klubben skal de øvrige spillere på holdet herefter tilmelde sig via hjemmesiden under "Øvrige motion Sæson 19/20 Multihallen", hvor der selvfølgelig ikke opkræves betaling.

Da Multihallen automatisk låser kl. 16.00 udleveres der én nøglebrik til Multihallen pr. bane / tid, så man ikke kommer til en låst dør. Nærmere information omkring udlevering af nøglebrikker følger på mail efter tilmeldingen.

HUSK at tilmelde dig som ”allerede medlem” hvis du har været med på hold tidligere år, uanset hvilken afdeling. Har du glemt dit kodeord, så start med at bestille et nyt kodeord via medlemslogin, inden du påbegynder din tilmelding.

HUSK at hvis du tilmelder dine børn til et hold/en aktivitet, så er det DIT BARNS navn og fødselsdato der skal opgives, men du må gerne genbruge dit eget mobil-nr og mail-adresse til alle i familien.

Såfremt der er spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte Kim Nissen på tlf. 40907293 eller mail kim@indboksen.dk

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.