I Hover IF passer vi godt på dine persondata

I Hover IF behandler vi dine personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Dvs vi behandler kun relevante og nødvendige personoplysninger, og vi sletter oplysningerne når de ikke længere er nødvendige.

Vi har derfor lavet en privatlivspolitik, der kort fortæller hvordan vi behandler personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

I korte træk betyder det at vi opbevarer dine personoplysninger i vores medlems systemer og trænere og lederes kontakt informationer vil fremgå på Hover IF’s hjemmeside.

Desuden er det lovpligtig for Hover IF at indsamle informationer om strafbare forhold i forbindelse med hjemtagelse af børneattester for alle trænere og ledere over 15 år, som har direkte kontakt med børn under 15 år. Derfor indhenter og opbevarer vi CPR-nr for disse trænere og ledere, og sletter det igen når dit hverv for Hover IF ophører.

Læs mere her i privatlivspolitikken [opdater link]

AKT69

Støtteforeningen for Hover IF