Sport24

Hover IF har en rigtig god og fælles indkøbsaftale med Sport24 i Vejle som gælder for alle vores idræts afdelinger.

Aftalens fordele og forpligtigelser

Per 1-januar-2019 påbegyndte vi en ny indkøbsaftale med Sport24 og PUMA.

Denne kombinations aftale med Sport24 og PUMA betyder at vi opnår rigtige gode rabatter samlet set for hele Hover IF, men naturligvis kun hvis vi alle lever op til aftalen. Aftalen løber frem til 31.12.2021.

Hover IF klubkatalog (WEB shop)

Sammen med Sport24 har vi udvalgt nogle sportsartikler som du kan købe til gode priser og med Hover IF logo. Vi bestræber os på at kataloget indeholder de klassiske ting som mange medlemmer har brug for til deres sport (eller fritid).

Sport 24 Webshop

VIP CLUB

SPORT24 har en VIP club ordning for private kunder som handler for minimum 2.500 kr om året, hvor du kan opnå op til 12% bonus.

Er du allerede VIP club medlem eller ønsker du at blive det, så kan du vælge at støtte Hover IF med yderligere 3% bonus af dit private bonusberettige køb hos SPORT24. Læs mere og hvordan her.

For spørgsmål omkring aftalen kan du henvende dig til din afdelings formand, eller Hovedformand Leif Nygård, eller sekretær Tina Marie Petrowsky.

PUMA

Link til PUMA hjemmeside