Stævner

Julestævnet 19. december i Hover AFLYST

Vi har sent fredag aften modtaget en mail fra kulturministeriet med disse anbefalinger.

Kulturministeriet anbefaler, at idrætsforeninger aflyser deres indendørs idrætsaktiviteter indtil den 5. januar, hvor børnene forventes tilbage i skole.

Fredag den 17. december meldte Kulturministeriet en række corona-restriktioner og anbefalinger ud, som også berører idrætten.

Ministeriet kommer blandt andet med en opfordring om, at idrætsforeningerne aflyser deres indendørs aktiviteter (ikke udendørs) i juleferien.

Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole.

På baggrund af dette aflyser vi begynder turneringen i Hover søndag d. 19/12-21.
På ungdomsholdene (U9, U11, U13, U15) vil vi henover sæsonen forsøge at invitere til 3 udvalgte stævner, hvor klubben betaler for deltagelse.

Ud over dette stævne , står det enhver frit for at tilmelde sig de stævner, som man har lyst til. Det koster normalt ca. 110 kr. som man selv betaler ved tilmelding.

denne oversigt kan du se DGI stævner i vores område.

Begynderstævner

For at deltage i begynderstævner skal man være "begynder". Det er en lidt løs definition, som både dækker over en, der ikke har spillet badminton så længe, og en der har spillet længere tid, men først lige er begyndt at deltage i stævner.
Rent teknisk kan man deltage i begynderstævner, så længe man spiller i D-række. Det gør man, indtil man har indsamlet tilstrækkeligt mange point til at rykke op i C række. Er du i tvivl, så kontakt din træner.
Hvordan opfører man sig som forælder til et badmintonstævne? Læs her om do's and dont's
Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.