Stævner og turneringer

På ungdomsholdene (U9, U11, U13, U15) vil vi henover sæsonen forsøge at invitere til 3 udvalgte stævner, hvor klubben betaler for deltagelse.

Ud over disse stævner, står det enhver frit for at tilmelde sig de stævner, som man har lyst til. Det koster normalt ca. 110 kr. som man selv betaler ved tilmelding. Kontakt Flemming, hvis du skal har brug for hjælp til tilmelding.

denne oversigt kan du se DGI stævner i vores område.

Forældre skal selv arrangere transport til og fra turneringen. I de yngre rækker forventes det, at barnet ledsages af en voksen. Der vil oftest være en træner fra klubben til stede, men vi kan ikke garantere det.

Turneringen strækker sig typisk fra kl. 9 til ud på eftermiddagen, men har man ikke kampe fra morgenstunden, kan man godt ankomme senere. Kom dog i god tid, da alle tider i kampprogrammet er cirka-tider og kan blive rykket frem.

Begynderturning i vores egen hal 18. december

Igen i år inviterer vi til begynderturnering i Petersmindehallen op til jul.

Hover IF betaler for deltagelse og sørger for tilmelding, hvis du klikker på knappen herunder senest 7. december
har allerede tilmeldt sig!

Juleturnering i Egtved 17-18 dec.

Samme weekend som vi afholder begynderturnering, er der i Egtved en "rigtig" turnering. Her kan både B, C og D række spillere deltage.

Kontakt Flemming, hvis du gerne vil deltage eller har spørgsmål.

OBS: tilmeldingsfrist 30.. november

Begynderturneringer

For at deltage i begynderturneringer skal man være "begynder". Det er en lidt løs definition, som både dækker over en, der ikke har spillet badminton så længe, og en der har spillet længere tid, men først lige er begyndt at deltage i turneringer.
Snak med din træner, hvis du er i tvivl, om du med god samvittighed kan deltage i en begynderturnering.
Hvordan opfører man sig til en badmintonturnering som forælder? Læs her om do's and dont's

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.