Stævner og turneringer

Som ungdomsspiller i Hover Badminton kan man få betalt op til 3 stævner efter eget valg.

Børnene lærer rigtig meget af at prøve at spille kamp mod fremmede, og vi ser ofte at de kommer tilbage til træning med ny motivation.

Første gang er det en god ide at vælge en begynderturnering. Derefter kan man tilmelde sig almindelige stævner og turneringer i D-række. Hvis man vinder kampe til turneringen, får man flere point og kan så stige i niveau til C-rækken. Hvis man taber mister man point og således vil dem man spiller med altid være nogenlunde på samme niveau som én selv.

Turneringerne strækker sig typisk fra kl. 9 til ud på eftermiddagen, men har man ikke kampe fra morgenstunden, kan man godt ankomme senere. Kom dog i god tid, da alle tider i kampprogrammet er cirka-tider og kan blive rykket frem. 

OBS: Man melder selv sit barn til ved at oprette en profil på www.badmintonplayer.dk. Der betales ved tilmeldingen. Husk at videresende kvitteringsmailen til Flemming. Efter stævnets afholdelse refunderer klubben deltagergebyret.

 denne oversigt kan man se DGI stævner i vores område.
 

 

Januarturnering Elbohallen & BPI

D. 20 januar er der turnering i Taulov for B,C og D-spillere.
Husk at man er meget velkommen til både at spille single og double! smiley

Læs mere her og tilmeld dig her senest 4. januar


Begynderturneringer

For at deltage i begynderturneringer skal man være begynder. Det betyder, at man skal være startet med at spille badminton i denne eller forrige sæson, og ikke tidligere have deltaget i pointgivende turneringer eller holdkampe.
Snak med din træner, hvis du er i tvivl om du kan deltage i en begynderturnering.
Hvordan opfører man sig til en badmintonturnering som forælder? Læs her om do's and dont's 

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle