Stævner


På ungdomsholdene (U9, U11, U13, U15) vil vi henover sæsonen forsøge at invitere til 3 udvalgte stævner, hvor klubben betaler for deltagelse.

Det første giver sig selv, for her er Hover IF værtsforening. Det foregår 
Vi håber at se så mange af jer som muligt. Der er brug for både spillere, heppekor og pointtællere!

Så reserver dagen, men lad være med at tilmelde jer endnu.  Vi laver en samlet tilmelding og betaling, når tiden nærmer sig.

Ud over dette stævne , står det enhver frit for at tilmelde sig de stævner, som man har lyst til. Det koster normalt ca. 110 kr. som man selv betaler ved tilmelding.

 denne oversigt kan du se DGI stævner i vores område.

Begynderstævner

For at deltage i begynderstævner skal man være "begynder". Det er en lidt løs definition, som både dækker over en, der ikke har spillet badminton så længe, og en der har spillet længere tid, men først lige er begyndt at deltage i stævner.
Rent teknisk kan man deltage i begynderstævner, så længe man spiller i D-række. Det gør man, indtil man har indsamlet tilstrækkeligt mange point til at rykke op i C række. Er du i tvivl, så kontakt din træner.
Hvordan opfører man sig som forælder til et badmintonstævne? Læs her om do's and dont's 
Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle