Stævner og turneringer

På ungdomsholdene (U9, U11, U13, U15) vil vi henover sæsonen forsøge at invitere til 3 udvalgte stævner, hvor klubben betaler for deltagelse.

Ud over disse stævner, står det enhver frit for at tilmelde sig de stævner, som man har lyst til. Det koster normalt ca. 110 kr. som man selv betaler ved tilmelding. Kontakt din træner, hvis du har brug for hjælp til tilmelding.

 denne oversigt kan du se DGI stævner i vores område.

Forældre skal selv arrangere transport til og fra turneringen. I de yngre rækker forventes det, at barnet ledsages af en voksen. Der vil oftest være en træner fra klubben til stede, men vi kan ikke garantere det.

Turneringen strækker sig typisk fra kl. 9 til ud på eftermiddagen, men har man ikke kampe fra morgenstunden, kan man godt ankomme senere. Kom dog i god tid, da alle tider i kampprogrammet er cirka-tider og kan blive rykket frem. 

EWii Cup lørdag d. 14/10 i Vinding

Vinding VSF badminton inviterer til BCD-stævne. Læs mere her


Begynderturnering Vinding 4/11

Turneringen er for alle U9, U11-, U13-, og U15 spillere, der er startet med at spille badminton i denne eller forrige sæson, og som ikke tidligere har deltaget i pointgivende turneringer eller holdkampe.
Læs mere her


 

Juleturnering Egtved 2023

D. 16 december afholdes der traditionen tro juleturnering i Egtved. Vi håber at få en masse spillere med - mere herom senere.


Begynderturneringer

For at deltage i begynderturneringer skal man være begynder. Det betyder, at man skal være startet med at spille badminton i denne eller forrige sæson, og ikke tidligere have deltaget i pointgivende turneringer eller holdkampe.
Snak med din træner, hvis du er i tvivl om du kan deltage i en begynderturnering.

Hvordan opfører man sig til en badmintonturnering som forælder? Læs her om do's and dont's 

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle