Svømning


Velkommen til Hover IF svømning

 

Holdende for sæson 24/25 opdateres i løbet af uge 27

Der er sæsonstart i uge 36.

Tilmelding til sæsonen åbner den 15. august kl. 19

OBS - VI MANGLER INSTRUKTØRER

1. Svømmeafdelingens formål

Vi vil tilbyde lokalområdets børn svømmeundervisning med det mål at give større fortrolighed med vand, samt forbedre de individuelle svømmefærdigheder.
Desuden ønsker vi at tilbyde voksne en ramme for motionssvømning og anden vandmotion. Vi deltager som udgangspunkt ikke i stævner og tilbyder ikke konkurrencesvømning.
Svømmeundervisningen foregår i Petersmindeskolens svømmesal.

2. Bestemmelser for fastsættelse og betaling af kontingent

Kontingentet størrelse fastsættes af svømmeafdelingens udvalg i samråd med Hover Idrætsforenings bestyrelse. Det aktuelle kontingent udgør for sæson 2023/2024 400 kr. for børn og voksne, dog med forøget pris på forældre/barn holdet. Kontingentet dækker en sæson. En sæson går fra starten af september til påske fordelt på ca. 25 svømmelektioner i perioden. Kontingentet betales ved indmeldelsen.
Svømmeafdelingen forbeholder sig ret til at nedlægge et svømmehold såfremt der ikke er et tilstrækkeligt antal tilmeldinger. Således gælder, at børnehold kun gennemføres ved min. 10 tilmeldte, og voksenhold ved min. 6 tilmeldte.

3. Kontakt til svømmeudvalget

Har du gode ideer til svømmeundervisningen, holdsammensætningen, tilmeldingsproceduren eller har du lyst til at være en del af svømmeafdelingen som udvalgsmedlem eller instruktør/hjælpeinstruktør, er du velkommen til at kontakte formanden. Idrætsmagasinet Udspil

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle