Træningstider

Sæsonen 2020-2021 løber fra september til marts. Første træning er første ugedag i september. Sidste træning er i uge 13.

Hold for elever 1-10 klasse

For dig, der synes det er sjovt at spille badminton. Vi træner gennem forskellige små spil, øvelser og lege. Alle kan være med, men vi forventer du kommer med godt humør og er motiveret hver gang!

Ekstra teknik fredag

Er du frisk på at spille med og mod alle? Elsker du at træne teknikker igen og igen. Kan du lide små konkurrencer og turneringer? Kan du tåle at vinde og tabe, men vil helst vinde? Så meld dig til ekstra teknisk træning om fredagen, hvor vi giver den gas og spiller med og mod hinanden på kryds og tværs i forskellige øvelser og kampe.

Holdet er for øvede ungdomsspillere, som er tilmeldt et hold i forvejen, men er sulten efter endnu mere badminton.

Baneleje - motion

Der udbydes badmintonbaner, som lejes for én sæson ad gangen til en fast pris af kr. 1.600 pr. bane (1400 for baner i multihallen). Man bestemmer selv, hvem og hvor mange der spiller på banen. Vedkommende, der booker banen, registrerer sig som betalende medlem.
Vigtigt: De øvrige spillere skal tilmelde sig som ”øvrige motion Baneleje” af hensyn til medlemsregistrering. Det har økonomisk betydning for hele Hover If, da det udløser klubtilskud.

Onsdagsfjer for seniorer

Onsdagsfjer er hold for seniorer, hvor man ikke behøver have en fast spillepartner.

Her har man ikke en fast bane! Det forventes, at spillerne selv fordeler sig og går sammen, så alle kan spille. Man kan ikke forvente altid at kunne spille single.

Der vil være mulighed for at tilmelde seniorhold til turnering, såfremt der er et passende antal spillere, og der er nogen, der vil hjælpe med som holdleder.
Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.