Træningstider

Sæsonen løber fra september til marts, så første træning er i uge 36. Sidste træning er i uge 13.

Baneudlejning

Der udbydes badmintonbaner, som lejes for én sæson ad gangen til en fast pris af kr. 1.200 pr. bane. Man bestemmer selv, hvem og hvor mange der spiller på banen (vedkommende der booker banen registreres som betalende medlem, og de øvrige spillere tilknyttet banen skal registreres som ”øvrige medlemmer” af hensyn til medlemsregistrering / klubtilskud – se også Hold og tilmelding.

Motionisthold

Motionshold, også kendt som Onsdagsfjer, er hold for seniorer, hvor man ikke behøver have en fast spillepartner. Der vil være mulighed for at tilmelde seniorhold til turnering, såfremt der er et passende antal spillere, og der er nogen, der vil hjælpe med som holdleder.

Hover IF Badminton

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.