Træningstider


Træning på ungdomsholdene er slut for i år, sidste træning er fredag. d. 22. marts 2024.

Alligevel er der masser af muligheder for at spille, hvis man ikke er mæt af badminton.
 

Petersmindehallen:


Er til rådighed mandag, onsdag og fredag i hele april og maj i de tidsrum, hvor der normalt spilles badminton. Også i Påskeferien.

Dog er der lukket:
 Fredag 5. april til mandag d. 15 april, begge dage inklusiv.
 Fredag 5. maj


Multisalen


Multisalen til rådighed for banelejere onsdage i april. I maj måned er man velkommen til at prøve, om der ikke skulle være en ledig bane i Petersmindehallen.

Dog er der lukket:
 27. marts
 10. april


Pickeball onsdage 18:30-20

Vi har reserveret 2 baner i Petersmindehallen onsdage 18:30-20:00 til en ny idræt i Hover IF: pickeball.
Man kan sagtens spille badminton og pickeball i hallen på samme tid, men en smule støjgener må påregnes.

 
Der er træning fra starten af september til udgangen af marts.

Der er ingen træning, når skolen holder ferie. Men Petersmindehallen er som udgangspunkt åben, så man er velkommen til at spille på egen hånd, hvis hallen ikke er reserveret til anden side.

Girls
Som noget nyt i år starter vi et hold kun for piger! Holdet er for alle piger fra 4. klasse og opefter, der hygger sig med at spille badminton. Vi træner forskellige små spil, øvelser og lege. Vi sætter fokus på det sociale samvær på holdet.  

Hold for elever 1-10 klasse
For dig, der synes det er sjovt at spille badminton. Vi træner gennem forskellige små spil, øvelser og lege. Alle kan være med, bare du kommer med godt humør og er motiveret hver gang!

Ekstra træning
Er du frisk på at spille med og mod alle? Kan du lide små konkurrencer og turneringer? Kan du tåle at vinde og tabe, men vil helst vinde? Så meld dig til ekstra træning om fredagen, hvor vi giver den gas og spiller med og mod hinanden på kryds og tværs i forskellige øvelser og kampe.
Holdet er for øvede ungdomsspillere fra 5. klasse og op, som er tilmeldt et hold i forvejen, men er sulten efter endnu mere badminton.

Onsdagsfjer
Onsdagsfjer er hold for voksne, hvor man ikke har en fast spillepartner.
Her har man ikke en fast bane! Det forventes, at spillerne selv fordeler sig og går sammen, så alle kan spille. Man kan ikke forvente altid at kunne spille single. Har du spørgsmål til holdet, kontakt Kim Nissen (mob. 40907293).

Baneleje
Der udbydes badmintonbaner, som lejes for én sæson ad gangen til en fast pris. Man bestemmer selv, hvem og hvor mange der spiller på banen.
Vedkommende, der booker banen, registrerer sig som betalende medlem.

Vigtigt: De øvrige spillere skal tilmelde sig som ”øvrige motion Baneleje” af hensyn til medlemsregistrering.
Det har økonomisk betydning for hele Hover If, da det udløser klubtilskud.

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle