Træningstider


Træningen starter i uge 36, dvs. den 4. eller 6. september.
Sidste træning er ved udgangen af marts.

Girls
Som noget nyt i år starter vi et hold kun for piger! Holdet er for alle piger fra 4. klasse og opefter, der hygger sig med at spille badminton. Vi træner forskellige små spil, øvelser og lege. Vi sætter fokus på det sociale samvær på holdet.  

Hold for elever 1-10 klasse
For dig, der synes det er sjovt at spille badminton. Vi træner gennem forskellige små spil, øvelser og lege. Alle kan være med, bare du kommer med godt humør og er motiveret hver gang!

Ekstra træning
Er du frisk på at spille med og mod alle? Kan du lide små konkurrencer og turneringer? Kan du tåle at vinde og tabe, men vil helst vinde? Så meld dig til ekstra træning om fredagen, hvor vi giver den gas og spiller med og mod hinanden på kryds og tværs i forskellige øvelser og kampe.
Holdet er for øvede ungdomsspillere fra 5. klasse og op, som er tilmeldt et hold i forvejen, men er sulten efter endnu mere badminton.

Onsdagsfjer
Onsdagsfjer er hold for voksne, hvor man ikke har en fast spillepartner.
Her har man ikke en fast bane! Det forventes, at spillerne selv fordeler sig og går sammen, så alle kan spille. Man kan ikke forvente altid at kunne spille single.

Baneleje
Der udbydes badmintonbaner, som lejes for én sæson ad gangen til en fast pris. Man bestemmer selv, hvem og hvor mange der spiller på banen.
Vedkommende, der booker banen, registrerer sig som betalende medlem.

Vigtigt: De øvrige spillere skal tilmelde sig som ”øvrige motion Baneleje” af hensyn til medlemsregistrering.
Det har økonomisk betydning for hele Hover If, da det udløser klubtilskud.

Er du og dit barn ny i badminton? Få gode råd og mere til i folderen "Badmintonguide for forældre", som hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

Mød Hover IF her: * Petersmindehallen: * Petersmindevej 25, 7100 Vejle * Hover Stadion * Jellingvej 171, 7100 Vejle