Træningstider

Vi har et herrehold og et børnehold i Petersmindehallen fredag aften.

Børneholdet

Tidspunkt: Fredage kl. 17.30-18.30 og tirsdage 20.30-22.
Alder: Fra 6 år både piger og drenge
Sted: Petersmindehallen
Sæson: 13. september 2019 - 3. april 2020

Træner:

Lars Ryom Glitzky, 22 21 43 12
Mail: vejlefloorball@gmail.com

Vi spiller minifloorball
Minifloorball spilles på en mindre bane (20x10 meter) hvor der spilles uden målmand. Hvert hold har 3 spillere i marken som frit kan udskiftes. Minifloorball tilbyder mere boldomgang, mere spilletid og et mere simpet koncept.

Turnering
I samarbejde med Dansk Floorball Union har 10 klubber i Syd- og sønderjylland etableret Kidzliga SYD, som er et turneringskoncept, hvor børnene får mulighed for at komme ud og spille nogle små stævner.

Forældre er velkomne til at overvære træningen.

Herreholdet

Tidspunkt: Fredage kl. 19-20.30
Sted: Petersmindehallen
Sæson: Løbende optag af nye og ingen egentlig sæson, da vi træner hver uge året rundt - bare der er nok tilmeldte.

Floorball for mænd har eksisteret siden 2008 på Urhøj. Til træning er vi typisk 8-12 deltagere, de fleste i 40'erne. Vi er et blandet hold af let øvede og øvede spillere, som træner for at have det sjovt og få noget godt motion. Holdet er ikke tilmeldt en turnering. Derfor kan man godt være medlem uden at deltage hver gang.

Hyggesnak og dåseøl kan forekomme ligesom julefrokost og sommerfest ikke er at foragte. Vi spiller oftest på mindre baner med små mål.

Trænere:
Lars Ryom, 22 21 43 12
Kasper Wamberg, 21 67 29 30
Mail: vejlefloorball@gmail.com

Lidt regler

• Ingen slag på staven
• Bolden må ikke spilles med hånd eller hoved
• Bladet holdes under hoftehøjde
• Bolden må ikke spilles med stav eller fod over knæhøjde
• Ingen stav mellem modstanderes ben

Udstyr

For begge hold gælder, at det eneste, du skal have med, er idrætstøj, indendørssko og en drikkedunk. Resten sørger klubben for. Der er mulighed for omklædning og bad.